Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Lees alles over wie wij zijn en wat wij doen. Mis niets en ontvang onze nieuwsbrief met het laatste nieuws van én over de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven. Blijf op de hoogte van projectupdates, webinars, evenementen, nieuwe partners en partnernieuws.

Vorige edities

Inschrijven voor nieuwsbrief

* verplichte velden

Privacy
De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven zal het opgegeven e-mailadres gebruiken om de nieuwsbrief, en als je dat wenst uitnodigingen voor webinars, te versturen.

Onderaan elke nieuwsbrief of uitnodiging die je ontvangt, staat de mogelijkheid om je af te melden. Zodra je op 'afmelden' klikt, ontvang je de nieuwsbrief of uitnodigingen voor webinars niet meer. Voor meer informatie over onze privacyverklaring kun je terecht op onze website.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners