Partners en netwerk

Partners en netwerk

De DKH GSL wordt gevormd door een consortium van partners die gecommitteerd zijn richting te geven en actief bij te dragen aan Gezond Stedelijk Leven.

Het consortium is een uniek netwerk van organisaties en gedreven professionals, die bezig zijn met de toepassing van Gezond Stedelijk Leven. De hub vervult hierin een netwerkfunctie en probeert via verschillende activiteiten kennis en kunde te delen en gezamenlijk oplossingsrichtingen te ontwikkelen.  

Het ankerpunt van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL) is de regio Utrecht, maar we hebben de ambitie om een landelijk netwerk met living labs op te bouwen.  

DKH GSL bestaat sinds mei 2024 uit de volgende partners:

Daarnaast bestaat het consortium uit een aantal leden:

Ben je nog niet in gesprek met één van de partners van DKH GSL, maar ben je wel geïnteresseerd om actief betrokken te zijn? Neem dan contact met ons op via info@gezondstedelijklevenhub.nl 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners