Johan Versendaal

Johan Versendaal

Prof. dr. ir. Johan Versendaal is sinds oktober 2008 verbonden aan de Hogeschool Utrecht als lector Betekenisvol Digitaal Innoveren. In juni 2014 werd hij tevens benoemd tot bijzonder hoogleraar e-business aan de Open Universiteit te Heerlen.

Hij studeerde Informatica aan de TU Delft en promoveerde op ontwerpmethoden en softwarearchitecturen van informatiesystemen. Van 1991 tot 1997 werkte hij bij het Buro voor Systeemontwikkeling (het huidige Atos). Daarna werd hij development manager en product manager bij Baan (het huidige Infor). Van 2002 tot 2012 was hij docent/onderzoeker bij de Universiteit Utrecht, departement Informatica.

Johan Versendaal is (co-)auteur van vele publicaties. Hij treedt op als spreker in binnen- en buitenland en is lid van internationale programma- en organisatiecommissies van diverse (wetenschappelijke) conferenties.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners