Liesbeth van Holten

Liesbeth van Holten

MT lid

Liesbeth van Holten is publiek ondernemer van het Innovatieprogramma Gezonde Leefomgeving bij de provincie Utrecht. Zij is vanaf het begin betrokken bij de oprichting van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL).

Het Innovatieprogramma Gezonde Leefomgeving van de provincie Utrecht speelt een proactieve rol in het samen met netwerkpartners, gemeenten en inwoners in de praktijk testen van datagedreven kennis en innovatieve oplossingen, die daarmee een positieve impact hebben op de gezondheid van de inwoners. Experimenten en gerichte leerprocessen in een multiple helix samenwerking zijn daarbij essentieel. Vanuit haar positie bij de provincie Utrecht slaat Liesbeth de brug tussen innovaties in de praktijk en omgevingsbeleid.

Neem contact op met Liesbeth

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd om actief betrokken te zijn bij DKH GSL? Neem dan contact op met Liesbeth.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners