Karen van der Moolen

Karen van der Moolen

ROM Utrecht Region

Karen van der Moolen is Business Partner Digital at ROM Utrecht Region en vertegenwoordigt ROM Utrecht Region als mede-initiatiefnemer binnen het Management Team van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL).

Karen is verantwoordelijk voor de vertaling van regionaal economische agenda van Regio Utrecht naar lobby, strategie en programma gericht op digitale transformatie. Karen heeft een jarenlange achtergrond in technologie voor sociale innovatie en democratisering van technologie. Zij werkt vanuit de overtuiging dat door multiple helix samenwerking en 'leren door te doen' innovatie sneller een weg vindt naar breed gedragen, duurzame toepassingen. Het doel: een gezonde, duurzame toekomst én een transparante, wederkerige en weerbare economie. 

Neem contact op met Karen

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd om actief betrokken te zijn bij DKH GSL? Neem dan contact op met Karen via Karen@romutrechtregion.nl of met programmamanager Hanneke Zijtveld van DKH GSL.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners