Hanneke Zijtveld

Hanneke Zijtveld

Programmamanager

Hanneke Zijtveld is programmamanager van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL). Ze creëert samenhang tussen doelstelling, inhoud en belangen in de programma's die ze ontwikkelt. Door te investeren in mensen ontstaat vertrouwen. Zo bouwt zij aan samenwerking, waarbij de meerwaarde zichtbaar wordt voor iedere partner. Met een vruchtbare samenwerking ontstaat beweging, die onmisbaar is om de grote maatschappelijke uitdaging van Gezond Stedelijk Leven op te lossen. Hier ligt dan ook haar passie. 

Hiervoor was Hanneke werkzaam voor de Regiodeal Foodvalley (landbouw transitie), en met haar brede achtergrond in innovatie en duurzaamheid (onder meer bij FrieslandCampina) schakelt Hanneke moeiteloos tussen inhoud en proces.

Neem contact op met Hanneke

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd om actief betrokken te zijn bij DKH GSL? Neem dan contact op met Hanneke via hj.zijtveld@gezondstedelijklevenhub.nl.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners