Hanneke Posthumus

Hanneke Posthumus

Wetenschappelijk Manager

Dr. Hanneke Posthumus is werkzaam bij de Universiteit Utrecht en wetenschappelijk manager van de DKH GSL. Daarnaast is zij coördinator van het AI lab for Healthy Living.

In de DKH GSL vormt Hanneke de schakel naar de brede waaier aan experts binnen de Universiteit Utrecht op het gebied van Gezond Stedelijk Leven. Zo draagt zij eraan bij dat de DKH GSL toegang heeft tot de meest actuele wetenschappelijke inzichten. Tegelijkertijd stimuleert en faciliteert zij wetenschappers hun onderzoek toe te spitsen op die vraagstukken die vanuit de praktijk het meest urgent zijn.

Hanneke is socioloog en gepromoveerd sociaal geograaf, en werkte eerder bij het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Sociaal en Cultureel Planbureau. Zij heeft ruime ervaring met het aanjagen, opzetten en leiden van projecten en programma’s.

Neem contact op met Hanneke

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd om actief betrokken te zijn bij DKH GSL? Neem dan contact op met Hanneke via h.posthumus@uu.nl 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners