Online magazine

Online magazine

De opstart van DKH GSL in mei 2020 ging niet over één nacht ijs, maar is tot nu toe een geweldige leerschool gebleken in netwerksamenwerking en het betrekken van inwoners. Inmiddels zijn we ruim twee jaar onderweg en trekken we met vijftien gedreven partijen aan verschillende gezond stedelijk leven projecten.

Via een aantal interviews, filmpjes en overzichten blikken we in ons digitale magazine terug op interessante ontwikkelingen binnen onze innovatielijnen, living labs, maar ook onze public engagement activiteiten.

Jaaroverzicht 2021-2022

 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners