Vacature - Wetenschappelijk Manager Gezond Stedelijk Leven (0.8 - 1.0 fte)

Vacature - Wetenschappelijk Manager Gezond Stedelijk Leven (0.8 - 1.0 fte)

27 oktober 2021

Nieuwe functie bij Universiteit Utrecht om samenwerking te bevorderen

Hoe maak je een stedelijke omgeving leefbaar en gezond? En hoe combineer je daarbij data en kennis van publieke organisaties met de innovatieve ondernemerskracht van bedrijven en de ervaringen en gedragingen van inwoners? Sinds mei 2020 werkt de Universiteit Utrecht (UU) in de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven samen met overheden, bedrijfsleven, kennisinstellingen én inwoners samen aan wetenschappelijk onderbouwde, praktische en concrete producten en diensten met impact op gezond stedelijk leven. 

De innovatieagenda van DKH GSL sluit goed aan bij de de strategische thema's van de UU. Om de samenwerking tussen DKH GSL en de relevante faculteiten en onderzoeksgroepen binnen deze thema's verder uit te bouwen, zoekt de UU een Wetenschappelijk Manager Gezond Stedelijk Leven. Daarnaast ben je samen met Roel Vermeulen, hoogleraar Mileu-epidemiologie en Exposoom Analyse & MT lid DKH GSL, verantwoordelijk voor de kwaliteit van de wetenschappelijke producten, diensten en methoden die DKH GSL aanbiedt.

Lees meer

Het is niet meer mogelijk om op deze vacature te solliciteren, de reactietermijn is verstreken.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners