Vacature - Postdoc Bouwen aan een Gezonde Wijk (0,6 - 0,8 fte)

Vacature - Postdoc Bouwen aan een Gezonde Wijk (0,6 - 0,8 fte)

13 september 2023

Vanuit het Convenant ‘Bouwen aan een Gezonde Wijk’ werken kennisinstellingen, overheden en bedrijven samen aan de ontwikkeling van een landelijk monitoringsprogramma om de gezondheidseffecten van interventies in de fysieke leefomgeving en de eerstelijns zorgomgeving inzichtelijk te maken. 
De Utrechtse nieuwbouwwijk Cartesius, waar gezondheid bij de ontwikkeling voorop staat, vormt het gebied waar de interventies zullen worden ontwikkeld en hun effecten gemonitord. We zijn op zoek naar een postdoc die dit programma en bijbehorend onderzoek in Cartesius opzet, coördineert en opschaling aanjaagt.

Uiterlijk reageren op 1 oktober 2023.

Ga naar de vacature

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners