Universiteit Utrecht zoekt deelnemers voor onderzoek naar gezonde leefomgeving

Universiteit Utrecht zoekt deelnemers voor onderzoek naar gezonde leefomgeving

13 april 2023

De Universiteit Utrecht gaat via een grootschalig en langdurig onderzoek in vijf Europese landen de impact van onze leefomgeving op onze gezondheid in kaart brengen. Met behulp van een aantal tools en een app zullen de onderzoekers gedetailleerde informatie over de omgeving waarin mensen wonen, werken en recreëren, verzamelen, meten en analyseren. In totaal kunnen zo’n vierduizend mensen, achthonderd per land, deelnemen aan de studie.

 

Ben jij geïnteresseerd in hoe we langer gezonder kunnen leven, woon je in Nederland en beschik je over een mobiele telefoon? Doe dan mee aan dit onderzoek en breng je leefomgeving in kaart. Op de website van de Exposoom Panelstudie vind je een compleet overzicht van de deelnemersinformatie. Je kunt je aanmelden via deze link.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners