DSIH lanceert magazine over citizen science

DSIH lanceert magazine over citizen science

11 juli 2024

Wat weet jij al over de groeiende beweging van burgerwetenschap? De Dutch Societal Innovation Hub (DSIH), waarvan de DKH GSL partner is, brengt een magazine over citizen science uit. In een kennisreeks van vier uitgaven én een gebundelde versie, brengt de DSIH je op de hoogte van citizen science. Het eerste deel is inmiddels verschenen.

Naar de eerste uitgave

Of je nu al bekend bent met citizen science of er nog geen ervaring mee hebt, deze publicaties voorzien jou van waardevolle informatie over wat citizen science is - en wat het niet is. De DSIH beschrijft waarom het concept de moeite waard is om mee aan de slag te gaan, hoe jij a een bijdrage levert en hoe je leert een gemeenschap tussen de wetenschap en inwoners te faciliteren. Uiteindelijk worden de vier uitgaven in een gebundelde versie aangeboden.

Meld je aan voor de kennisreeks en ontvang informatie over hoe je als medewerker van een gemeente of provincie samen met inwoners, kennisinstellingen en bedrijven data kan verzamelen om positieve verandering in de leefomgeving te creëren.

Aanmelden kennisreeks 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners