Hoe werk jij aan een gezonde leefomgeving?

Hoe werk jij aan een gezonde leefomgeving?

3 september 2024

Laat het ons weten! Voor het Programma Gezonde Leefomgeving wil het RIVM graag meer inzicht in hoe verschillende organisaties (samen)werken en wat professionals nodig hebben om dit te kunnen doen.  

Deel jij ook jouw ervaring? 
Vul de vragenlijst in. Met jouw input kunnen we vanuit het programma betere ondersteuning geven worden aan professionals in hun dagelijkse werk. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Invullen kan tot 23 september.   

Voor wie?  
Dit onderzoek stelt de vragen aan beleidsmakers, kennisinstellingen, onderwijsorganisaties, projectontwikkelaars en adviesbureaus. De vragenlijst kan door meerdere medewerkers binnen de organisatie worden ingevuld. Fijn als je de vragenlijst invult en/of eventueel doorstuurt aan relevante collega’s. 

Verder praten 
Wil je ook meedoen met een verdiepend interview of focusgroep over een gezonde leefomgeving? Geef je direct op. 
 
Online vind je meer informatie over Programma Gezonde Leefomgeving.  

Vragenlijst

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners