Doe mee aan het Sync City Open Innovatietraject

Doe mee aan het Sync City Open Innovatietraject

6 februari 2023

DKH GSL partner Urban Sync komt met een nieuw traject: de Sync City Open Innovatie. Veel partijen zoals (lokale) overheden zijn afzonderlijk bezig met wat het betekent om ‘een gezonde leefstijl in een gezonde leefomgeving’ te maken. Om deze eilandjes van partijen te verbinden en samen op zoek te gaan naar het verankeren van gezondheid in de beleidsstukken, indicatoren en plannen, start Open Sync dit Open Innovatie traject. Urban Sync nodigt u graag uit om hierbij aan te sluiten. 

Lees verder

Gaat uw gemeente ook trendsetter zijn door gezondheid te meten in de ruimtelijke planvorming? Meld u dan aan voor de open middag in PLNT te Leiden met brainstorm en doorkijk op donderdag 9 maart van 15.00-17.00 uur.

Aanmelden Open Middag

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners