Webinar: Wat mag wel en niet van de Autoriteit Persoonsgegevens in de smart city?

Webinar: Wat mag wel en niet van de Autoriteit Persoonsgegevens in de smart city?

17 juni 2021 | 15.00 - 16.00Online via Webex

Binnenkort verschijnt het onderzoek van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) over wat er wel en niet mag op het gebied van smart city. Het onderzoek richt zich op verwerkingen van persoonsgegevens in de openbare ruimte met sensoren en andere technologieën.

Veel gemeenten en andere overheden vragen zich af wat de mogelijkheden en grenzen zijn volgens de AP. Future City gaat hierover in gesprek met Munish Ramlal, hoofd van de afdeling Systeemtoezicht bij de AP samen met Gerald Hopster en Anna Maj Drenth, senior inspecteurs van de AP. Tijdens de bijeenkomst is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Lees meer over dit online event

Op de hoogte blijven van projectupdates, webinars, evenementen, nieuwe partners en partnernieuws? Schrijf je in voor de DKH GSL nieuwsbrief.

 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners