Webinar: Europese subsidies voor gezond stedelijk leven

Webinar: Europese subsidies voor gezond stedelijk leven

1 juli 2021 | 09.00 - 11.00Digitaal

De weg naar succesvolle Europese subsidieaanvragen is niet voor alle organisaties vanzelfsprekend en de complexiteit van de programma’s kan het moeilijk maken om met een goed plan aan de slag te gaan. De provincie Utrecht organiseert daarom in mei, juni en juli een serie webinars om de kennis van Europese subsidies verder te vergroten om zo in de toekomst nog meer gebruik kunnen maken van de Europese subsidiekansen (met focus op regio Utrecht). Op 1 juli staat het onderwerp gezond stedelijk leven centraal.

De webinarserie start op 27 mei met het onderwerp ciruclaire economie. Daarna volgen, naast gezond stedelijk leven op 1 juli, nog de thema's energietransitie, mobiliteit, digitalisering, klimaat(beleid), sociaal domein en creatieve sector. Bij ieder webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het Europees beleidskader en haar prioriteiten
  • Het Europees budget: Meerjarig Financieel Kader 2021-2027
  • Het Europees subsidielandschap
  • EU-programma’s op hoofdlijnen
  • Aandachtspunten bij de ontwikkeling van een project

Organisaties uit de provincie Utrecht kunnen zich aanmelden voor één of meerdere digitale bijeenkomsten.

Aanmelden

Op de hoogte blijven van projectupdates, webinars, evenementen, nieuwe partners en partnernieuws? Schrijf je in voor de DKH GSL nieuwsbrief.

 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners