Webinar: hoe bouw je een gezonde wijk, de 3-30-300 regel

Webinar: hoe bouw je een gezonde wijk, de 3-30-300 regel

4 juli 2023 | 15.00 - 16.00Online

Verbeter de gezondheid in de stad met de 3-30-300 regel in de 3D-GIS applicatie Tygron

 

De 3-30-300 regel, ontwikkeld door hoogleraar Cecil Konijnendijk (Wageningen University & Research), biedt richtlijnen om een rechtvaardige toegang tot groenvoorzieningen te vergroten. Urban Sync heeft de 3-30-300-regel in de 3D-GIS-tool Tygron geïmplementeerd. Dit geeft inzicht in de mate waarin een dorp, stad of gemeente voldoet aan de 3-30-300 regel.

Op dinsdag 4 juli geeft hoogleraar Cecil Konijnendijk een introductie over de 3-30-300 regel en vertellen Per Prins en Evy de Kort van Urban Sync hoe zij deze regel toepassen in Tygron.

Ben jij ook aanwezig?

Inschrijven

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners