Utrecht Science Week 2022

Utrecht Science Week 2022

30 september 2022 09.00 - 7 oktober 2022 17.00Utrecht Science Park

Na het succes van de eerste editie in 2021, zet de organisatie van de Utrecht Science Week in op een uitgebreid en gevarieerd programma in 2022. Gedurende de week van 30 september tot 7 oktober 2022 worden er verspreid over het Utrecht Science Park letterlijk en figuurlijk tal van podia gecreëerd voor ontmoeting en kennisuitwisseling tussen studenten, professionals en algemeen belangstellenden.

Prestaties en innovaties die bijdragen aan een gezonde, duurzame samenleving, worden op alle mogelijke manieren gepresenteerd. Lezingen, workshops en debatten worden afgewisseld met excursies, exposities, ontbijtsessies en veel meer. Een tijdelijk paviljoen als centraal ontmoetings- en informatiepunt vormt het kloppend hart van de Utrecht Science Week.

Verschillende DKH GSL partners leveren een bijdrage. Mocht je bij een van de sessies aanwezig willen zijn, dan kun je je inschrijven via het blokkenschema.

Maandag 3 oktober

10:00 - 11:30 uur, Centrale Paviljoen, Botanische Tuinen

Workshop Co-shaping future cities
Met een bijdrage van o.a. Roel Vermeulen, Universiteit Utrecht

Woensdag 5 oktober

09:00 - 12:30 uur, Pl99-0.011 The Connector, Hogeschool Utrecht

Experimenteren in living labs
Hanneke Kruize, Hogeschool Utrecht

Donderdag 6 oktober

09:30 - 17:00 uur, Auditorium Prinses Maxima Centrum

Themadag Gezond Leven
Met een bijdrage van o.a. Cyrille Krul, Hogeschool Utrecht

Programma
Inschrijven

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners