test

23 maart 2022 | 11.00 - 12.00Utrecht

Tijdens Meet the Professor mogen leerlingen van Utrechtse basisscholen een uur lang een professor de toga van het lijf vragen, gewoon bij hen in de klas! Professoren vertellen over hun onderzoek. Klimaatverandering, diversiteit, plantenziekten, computermodellen, ...; ze onderzoeken allemaal iets anders! Vooraf krijgen de kinderen allerlei hints over hun professor. 

Roel Vermeulen, lid van het Management Team, zal ook dit jaar weer meedoen en leerlingen het nodige vertellen over luchtvervuiling en de Air View auto’s van DKH GSL.

Meer informatie

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners