SKG jaarcongres 2022 - Uitvoeringskracht

SKG jaarcongres 2022 - Uitvoeringskracht

31 maart 2022 | 09.00 - 16.30Beeld en Geluid te Den Haag

De Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling (SKG) verbindt een groeiend aantal publieke, private en maatschappelijke organisaties in de praktijk van gebiedsontwikkeling. SKG-partners geven richting en inhoud aan het kennisprogramma van de Leerstoel Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft. Met onderzoek, onderwijs, kennisbijeenkomsten en het platform gebiedsontwikkeling.nu levert SKG een krachtige bijdrage aan een professionele, reflectieve gebiedsontwikkelingspraktijk voor een duurzame gebouwde omgeving.

Uitvoeringskracht is in gebiedsontwikkeling een veelgehoorde term. Maar wat is het en hoe bouw je die op? De SKG en de Leerstoel Gebiedsontwikkeling (TU Delft) werken hard aan de kennis die voor meer uitvoeringskracht in onze leefomgeving nodig is. Tijdens het SKG Jaarcongres bespreekt hét netwerk van gebiedsontwikkelend Nederland de nieuwste inzichten en de volgende stappen.

Reserveer donderdag 31 maart 2022 daarom alvast in uw agenda en ontdek in een unieke mix van kennis, beleid en praktijk hoe woningbouw, klimaatadaptatie, duurzame energie en nieuwe mobiliteit krachtig gecombineerd kunnen worden.

Meer informatie

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners