Webinar - Samenwerken in de multiple helix

Webinar - Samenwerken in de multiple helix

30 november 2021 | 15.30 - 17.00Online

Het ontwikkelen van een gezond stedelijke leefomgeving vereist nieuwe samenwerkingsverbanden, waarbij data wordt gedeeld en kennis, vaardigheden en ervaringen effectief en efficiënt worden ingezet. Deze multiple helix aanpak is geen gestage lineaire aanpak, maar een vlotte cyclische aanpak, waarbij stakeholders van begin tot eind betrokken zijn.

Met onze partner Urban Sync organiseren we op dinsdag 30 november een interactieve sessie over deze multiple helix aanpak. We nodigen je van harte uit om deel te nemen!

Vier casussen

We passen de aanpak toe op vier actuele casussen uit onze innovatielijnen. De inzichten (proces en inhoud) spiegelen we graag in de interactieve sessie op 30 november.

De vier casussen die aan bod komen zijn:

  1. Hoe brengen we de leefomgeving in kaart op een manier die voor iedereen werkt?
  2. Het handboek als evidence based ontwerpgids: hoe ziet dit handboek eruit? Hoe helpt het ons aantoonbaar gezonde gebieden te ontwerpen?
  3. Gezonde gebiedsontwikkeling in een kleine gemeente: hoe start je op?
  4. Inzet en ontwikkeling van dashboards en digital twins: hoe vergroot je de relevantie voor alle partijen?

Kijk jij er naar uit om met ons in gesprek te gaan over deze casussen en de relevantie van de multiple helix aanpak? Meld je dan aan voor de interactieve sessie op 30 november.

Meld je aan voor de sessie

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners