'Samenwerken in de multiple helix' - interactieve webinar

'Samenwerken in de multiple helix' - interactieve webinar

28 september 2021 | 16.00 - 17.30Online

Op dinsdag 28 september (15:30-17:00 uur) organiseert de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL) een interactieve webinar over samenwerken in de multiple helix. Kijk jij er naar uit om met ons in gesprek te gaan over de uitdagingen waar de DKH GSL partners zich hard voor maken? En ben je benieuwd hoe we daarin samenwerken? Meld je dan aan voor de interactieve sessie op 28 september.

Wat staat centraal in deze sessie?

Aan de hand van een aantal cases, waar we als consortium aan (willen) werken, gaan we in gesprek met diverse stakeholders over de potentiële waarde voor gebruikers van DKH GSL. Waar ligt de behoefte van gebruikers om gezond stedelijk leven toe te passen in de praktijk? En wat zien zij als waardevol product, kennis of dienst?

Met een ‘outside-in view’ zoeken we de dialoog op met gebruikers. Anders gezegd: dat is hoe we onze ‘multiple helix aanpak’ inhoud geven.

Voorafgaand aan de sessie zullen we met een aantal partners, onder andere uit het consortium, de cases uitwerken. De resultaten delen we in de interactieve sessie.

Meer informatie Meld je aan voor de sessie

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners