Kennissessie: datahulp in de strijd om de vierkante meter

Kennissessie: datahulp in de strijd om de vierkante meter

5 juni 2024 | 09.30 - 12.00

Ontdek hoe integraal en visueel inzicht de besluitvorming optimaliseert

Op 5 juni organiseren de gemeente Amersfoort, StrateGis Groep en AeroVision B.V. een kennissessie voor gemeenten die bezig met de herinrichting en/of herontwikkeling van grote of kleine gebieden.

De projectpartners hebben aangetoond dat met diverse data een integraal beeld ontstaat dat helpt bij de besluitvorming. Door (beoogde) aanpassingen en scenario’s vooraf zichtbaar te maken in een 3D-omgeving, kan de impact op de leefbaarheid, waterhuishouding, biodiversiteit en zelfs woongeluk in beeld worden gebracht. Een slimme tool om afgewogen de juiste beslissingen te nemen en elke vierkante meter optimaal te benutten.

Tijdens de kennissessie staan de lessen van het project centraal. Wat zijn voordelen van werken met data? Wat kunnen resultaten zijn? Hoe kan datagedreven en integraal werken antwoord bieden op de ruimtelijke opgave waar jij mee te maken hebt? 

Meer informatie en aanmelden

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners