Jaarcongres Stedelijke Transformatie

Jaarcongres Stedelijke Transformatie

16 februari 2023 | 10.30 - 17.00De Vasim Nijmegen: Winselingseweg 41, 6541 AH Nijmegen

Op donderdag 16 februari 2023 vindt het zesde jaarcongres Stedelijke Transformatie plaats. Het jaarcongres is een samenwerking van de provincie Gelderland en het programma Stedelijke Transformatie. De DKH GSL zal een themasessie over Gezonde Stedelijke Omgeving co-organiseren: programmamanger Edwin Hubers en partners Ad de Bont (Urhahn) en Sanne Botterweg (Urban Sync) zullen een bijdrage leveren.

Themasessie gezonde stedelijke omgeving

Bijna de helft van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht en ook het aantal mensen met de leefstijlziekte diabetes type 2, neemt toe. De stedelijke omgeving waarin we ons bevinden, heeft invloed op onze gezondheid. Een gezonde stedelijke omgeving is daarom belangrijker dan ooit. Hoe ziet een gezonde stedelijke omgeving eruit? Hoe creëer je een gezonde stedelijke omgeving en wat is daarvoor nodig? In deze themasessie krijgt u praktische tips en inzichten.

Meer informatie

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners