Future Green City World Congres

Future Green City World Congres

23 september 2024 09.00 - 26 september 2024 17.00Beatrix Theater Utrecht

Van 23 tot en met 26 september 2024 delen ruim 3000 experts van over de hele wereld vier dagen lang hun passie en kennis over de leefbare groene stad met toekomst tijdens het Future Green City World Congres. Het programma is gevuld met inspirerende sessies en excursies.

Het congres wordt georganiseerd door Stadswerk, VHG en de gemeente Utrecht in het Beatrix Theater te Utrecht. Daar worden inspirerende voorbeelden geven van groene transformaties van steden van over de hele wereld.

Zeven programmalijnen zullen de meest urgente maatschappelijke vraagstukken aanpakken: klimaatadaptatie, energietransitie, biodiversiteit, inclusiviteit, transformatiestrategieën, asset management, design, circulariteit en gezondheid.

Naast lezingen en case studies zijn er excursies in Utrecht en naar andere Nederlandse steden, debatten, ontwerpworkshops, masterclasses, science labs, workshops, film, theater, serious games, early bird-sessies, een foto-expositie, een beurs, side-events en nog veel meer. Er is keuze uit ruim 200 sessies van ruim 400 sprekers.

Meer informatie & aanmelden

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners