Exposome-NL congres - Exposome & Preventive Health: tackling complexity

Exposome-NL congres - Exposome & Preventive Health: tackling complexity

20 mei 2022 | 09.30 - 17.00Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht

Het Nederlandse consortium Exposome-NL organiseert op 20 mei 2022 het congres Exposome & Preventive Health: tackling complexity. Tijdens dit event delen een aantal vooraanstaande (inter)nationale onderzoekers de laatste ontwikkelingen op het gebied van exposoomonderzoek, onderzoek dat zich richt op alle omgevingsfactoren die onze gezondheid beïnvloeden.

Laat je inspireren of praat mee tijdens de break-out sessies, die zowel in de ochtend als middag plaatsvinden. Tijdens de postersessie presenteren ruim 30 jonge onderzoekers hun onderzoek.

Meer informatie

 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners