Earth Valley Zomercafé

Earth Valley Zomercafé

3 juli 2024 | 13.30 - 19.00Prodentfabriek, Amersfoort

Woensdag 3 juli 2024 bruist de Prodentfabriek in Amersfoort met het Earth Valley Zomercafé. Dit event is voor dé koplopers in duurzame innovatie. We praten over de hot topics op het gebied van duurzaam gebouwde omgeving, energie, mobiliteit, klimaatadaptatie en geodata in Utrecht Region. En dat alles in een ontspannen zomerse sfeer.

Het Earth Valley Zomercafé is voor gedreven ondernemers, experts en opgavehouders op het gebied van circulaire renovatie, slimme energiesystemen, slimme stadslogistiek, AI & water en digital twinning.

Aanmelden en meer informatie

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners