Dag van de Projectontwikkeling: 'Weg met de heg'

Dag van de Projectontwikkeling: 'Weg met de heg'

25 mei 2023 | 11.30 - 12.45Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag

Dag van de Projectontwikkeling: Parallelsessie 'Weg met de heg'

Weg met de heg? Discussieer op donderdag 25 mei mee over sociale cohesie in nieuwbouwprojecten tijdens de Dag van de Projectontwikkeling: dé bijeenkomst voor vastgoedprofessionals die project- en gebiedsontwikkeling tot een duurzaam succes willen maken.

In deze parallelsessie bespreken Hanneke Posthumus (Universiteit Utrecht), Stijn Tholhuijsen (Heijmans Vastgoed) en Eline van Remortel (Earthwatch Europe) wat sociale cohesie is en hoe je dit stimuleert. Met deelnemers gaan ze in discussie aan de hand van een case: de nieuwbouwwijk Maanwijk in Leusden. Ze staan stil bij de #interventies bij de inrichting en inregeling van deze wijk en de rol van citizen science. Meld je aan en discussieer mee!

Meer informatie

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners