Blue Zone Festival

Blue Zone Festival

20 juni 2024 | 09.15 - 16.15Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Het Blue Zone Festival is hét festival voor de gezonde leefomgeving. Het festival op 20 juni brengt wonen en gebiedsontwikkeling samen met inzichten vanuit sociale interactie, gezondheid, zorg, welzijn, beweging, voeding, natuur leefsijl en zingeving.

Het Blue Zone Festival is voor professionals en belangstellenden die werken op strategisch of tactisch niveau binnen het domein van de gezonde leefomgeving. Of je nu werkzaam bent in de sector in vastgoed- of gebiedsontwikkeling, in de gezondheidszorg, in welzijn of natuurbeheer, dit festival biedt de gelegenheid om kennis met elkaar uit te wisselen en werelden met elkaar te verbinden.

Dus ben jij bijvoorbeeld bestuurder, gebiedsontwikkelaar, beleidsmaker, beleidsadviseur, tactisch verbinder, projectontwikkelaar, architect, stedenbouwkundige, zorgexpert, programmamaker of conceptontwikkelaar? En zie je de waarde van een gezondere samenleving? Dan is het Blue Zone Festival wat voor jou!

Meer informatie & aanmelden

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners