Terugblik: webinarserie gezonde gebiedsontwikkeling - oktober 2020

Terugblik: webinarserie gezonde gebiedsontwikkeling - oktober 2020

Kijk de webinarserie hier terug

Gezondheid hangt op vele manieren samen met de fysieke en sociale leefomgeving. Voor het bereiken van een gezonde leefomgeving moet een breed scala aan parameters rond milieu, fysieke inrichting en sociale samenhang en gedrag worden meegewogen. Hoe gaat dit in z’n werk als de kans zich voordoet om een gebied opnieuw te ontwikkelen?

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL) ontwikkelt strategieën en instrumenten voor gezonde gebiedsontwikkeling, die rekening houden met dit complexe samenspel van factoren. In oktober organiseerde de DKH GSL drie webinars waarin het thema gezonde gebiedsontwikkeling centraal stond. Heb je de webinars gemist en/of wil je de webinars nog een keer terugkijken? Bekijk ze via onze website of ga naar ons YouTube kanaal.

Webinar Gezond Gebiedsontwerp - 1 oktober 2020
Webinar Digital Twin - 15 oktober 2020
Webinar Healthy Urban Spatial Planning - 29 oktober 2020

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners