Gezond Gebiedsontwerp

Gezond Gebiedsontwerp

1 oktober 2020

Mecanoo en Urban Sync nemen ons aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden mee in het proces van stedelijk conceptontwikkeling, visievorming en architectuur. Ieder gebied heeft z’n eigen uitdagingen en kansen. Hoe pas je principes van Gezond Stedelijk Leven dan toe? Wat zijn de ontwerpprincipes, welke maatregelen dragen bij aan gezonde gebieden en welke maatregelen moeten nog gevalideerd worden?

Ook komt de samenwerking met diverse stakeholders aan bod, en hoe om te gaan met hun belangen. Tot slot is er aandacht voor de realisatiefase. Verloopt dat zoals bedacht? En zie je de gewenste effecten bij de ingebruikname?

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners