Rosalie Hegeman

Rosalie Hegeman

Rosalie Hegeman is werkzaam bij het UMC Utrecht en de Universiteit Utrecht als Living Lab Manager. In die rol is ze nauw betrokken bij een aantal Living Labs van de DHK GSL, zoals Cartesius Utrecht. Binnen de Living Labs is het haar taak om de verschillende partijen en de daarbij horende belangen bij elkaar te brengen. Ook coördineert zij de onderzoeken die in de Living Labs worden uitgevoerd. 

Rosalie heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd en was eerder werkzaam bij de gemeente Zwijndrecht m.b.t. gezondheidsbeleid en inwonerparticipatie. 

Heb je een vraag, ben je geïnteresseerd in een Living Lab of al betrokken bij een Living Lab? Neem dan contact op met Rosalie.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners