Luc de Horde

Luc de Horde

Luc de Horde is strategisch adviseur omgevingsinformatie bij de provincie Utrecht. Zijn werkveld richt zich op informatieaspecten van omgevingsbeleid en gebiedsgerichte opgaven. De integrale benadering en relatie met de ruimtelijke wetgeving (Wro, Omgevingswet) spelen daar een belangrijke rol in. Hij is binnen de provincie ook projectleider van het digitale spoor (DSO) van de Omgevingswet.

Naast zijn functie bij de provincie is Luc senior adviseur digitale ruimtelijke ordening bij Geonovum. Zijn aandachtsgebied zijn de standaarden voor omgevingsdocumenten, als basis voor het spoor van plan tot publicatie binnen de Omgevingswet.

De relatie tussen beleid/regels, inhoudelijke indicatoren en digitalisering is een aspect dat in beide functies terugkomt. Geografische informatie en digital twins vormen een schakel hierin voor gebiedsgerichte afweging.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners