Huug Meijer

Huug Meijer

Huug Meijer is projectleider data, technologie en innovatie bij de gemeente Amersfoort en is coördinator van de innovatielijn Digital Twin van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven.

Huug houdt zich met name bezig met projecten waarbij de inzet van data en technologie om de stad klimaatadaptiever in te richten centraal staan. Voorbeelden hiervan zijn het Horizon2020-project SCOREwater en het project Digital Twin. Ook werkt Huug samen met inwoners aan Meet Je Stad, waarbij inwoners met zelf ontwikkelde sensoren metingen doen in de leefomgeving.

Webinars

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners