Erik Tielemans

Erik Tielemans

Erik Tielemans is kwartiermaker regionaal werken en MT lid Milieu & Veiligheid bij het RIVM, coördinator van het RIVM strategisch programma leefomgeving & gezondheid en één van de initiatiefnemers van de Data- en kennishub gezond stedelijk leven.

Erik geeft als kwartiermaker leiding aan een RIVM ontwikkeltraject voor regionaal werken en initieert nieuwe (regionale) samenwerkingsverbanden en living labs. Maatschappelijke opgaven als gezond stedelijk leven, vitaal platteland en klimaat & gezondheid zijn hierbij vaak het uitgangspunt. Dat combineert Erik met een speciale aandacht voor de rol van citizen science in de maatschappij en digitale transformatie vraagstukken in de leefomgeving.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners