Telnet met Telraam

Telnet met Telraam

Projectcoördinator: provincie Utrecht

Telraam is meetmateriaal, dat verkeer fijnmazig, continu, multimodaal, correct en samen met burgers kan tellen én analyseren. Telraam zorgt voor de juiste onderzoeksvraag, de juiste onderzoekstechnologie en inwoners tellen én denken mee. De deelnemers leren zo over het verkeer in hun straat en dragen tegelijkertijd bij aan goede verkeerstellingen. Die data kunnen vervolgens onder meer infrastructuur, verkeerslichten en verkeersplannen efficiënter en beter maken. 

Telraam in de provincie Utrecht is de Nederlandse primeur van de volautomatische citizen science verkeerstellingen. Het experimenteergebied omvat de gehele provincie Utrecht en start op 1 januari 2021 voor minimaal zes maanden. 

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners