Proclaimer

Proclaimer

De Data -en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL) is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. Wij besteden de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Kom je toch iets tegen dat niet klopt of verouderd is? Dan horen wij dat graag. Neem dan contact op met DKH GSL.

Auteursrecht

De teksten en het beeldmateriaal op deze website zijn en blijven eigendom van DKH GSL. Ze worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht, tenzij anders vermeld. Je mag informatie van de website DKH GSL overnemen in je eigen publicatie. Je moet dan wel de bron vermelden.

Je mag de informatie verveelvoudigen, verspreiden en/of openbaar maken in een geautomatiseerd gegevensbestand. Daarvoor heb je toestemming nodig van DKH GSL. Wij vinden het belangrijk hierbij betrokken te worden en kunnen er dan voor zorgen dat de informatie juist en volledig is. Neem hiervoor contact op met DKH GSL.

Links naar andere websites

De website van DKH GSL verwijst ook naar websites en/of informatiebronnen van andere organisaties en bedrijven. Je moet altijd zelf controleren of de informatie op deze websites/ informatiebronnen juist is. DKH GSL is niet aansprakelijk voor de gevolgen als je de informatie van deze websites/informatiebronnen gebruikt.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons.

Uw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) behandeld.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners