Contact

Contact

Ben je nog niet in gesprek met één van de partners van de Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven (DKH GSL), maar ben je wel geïnteresseerd om actief betrokken te zijn? Neem dan contact op via info@gezondstedelijklevenhub.nl.

Wil je als professional dicht op de ontwikkelingen van DKH GSL zitten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van projectupdates, webinars, evenementen, nieuwe partners en partnernieuws.

Postadres

Data- en Kennishub Gezond Stedelijk leven
p/a Universiteit Utrecht
Yalelaan 2
3584 CM Utrecht

E-mail

Je kunt ons mailen via info@gezondstedelijklevenhub.nl. Je kunt ons ook mailen met het verzoek om je op te bellen. Dat doen we graag.

 

Deel deze pagina:


Onafhankelijk en open platform

Onafhankelijk en open platform

De Data- en Kennishub Gezond Stedelijk Leven is een onafhankelijk en open platform van publieke en private organisaties. We werken samen met inwoners aan oplossingen voor een gezonde stedelijke leefomgeving. De organisaties binnen de hub ontwikkelen wetenschappelijk onderbouwde, datagedreven concepten en instrumenten: evidence based producten en diensten die een positief effect hebben op de gezondheid van iedereen die woont, werkt of recreëert in een stedelijke omgeving. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Volg ons op LinkedinVolg ons op YouTube
Partners